Προσθήκη στα αγαπημένα  
Εκτύπωση  
 
ΑΦΟΙ ΠΡΑΝΤΙΚΟΥ ΟΕ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ


ΕΚΘΕΣΗ:
29 χλμ νέας εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου (Λουτρόπυργος)

Τηλ.
22960-43700,
22960-43708

Ε-mail: info@prokat.com.gr

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Ασπρόπυργος
Τηλ.:
210-5578024
210-5570984
 
 

.::. ΕΤΑΙΡΙΑ .::.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΡΑΝΤΙΚΟΥ Ο.Ε. εδώ και 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο των κατασκευών προσφέρει στους πελάτες της την πραγματοποίηση του σπιτιού των ονείρων τους προκατασκευασμένο, χτιστό ή πέτρινο.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων σχεδίων όπως υπάρχει και η δυνατότητα να σχεδιαστεί μια κατοικία από την αρχή μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σύμφωνα με το γούστο, τις ανάγκες του πελάτη και τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες του οικοπέδου. Σε όλα μας τα σχέδια συνδυάζονται οι παραδοσιακές αρχιτεκτονικές φόρμες με μια μοντέρνα αντίληψη στην δόμηση προσφέροντας κατοικίες με αξεπέραστη φινέτσα και κατασκευαστική τελειότητα.

Κατά την κατασκευή ακολουθούνται τα τελικά σχέδια και οι στατικές μελέτες της κατοικίας. Από την αρχή του σχεδιασμού της κατοικίας σας έως και μέχρι την παράδοση τηρούνται τα συμφωνηθέντα απολύτως.

Η κατασκευή των επιμέρους δομικών στοιχείων γίνεται εξ ολοκλήρου στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρείας από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία.

Η προσωπική επιστασία των Αφών Πραντίκου, η μελετημένη κατασκευή και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή, εξασφαλίζουν μια αθάνατη, άκαυστη κατασκευή, με άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση και το σημαντικότερο μια πλήρη αντισεισμική κατασκευή με μεγάλη διάρκεια ζωής.
 

Η άριστη οργάνωση και εξειδίκευση των συνεργείων της εταιρείας εγγυώνται την ολοκλήρωση της κατοικίας σε
4-5 μήνες
. Μετά από 28 χρόνια στο χώρο των κατασκευών με πάνω από 1200  και πλέον κατοικίες  σε όλη την Ελλάδα και οι αντίστοιχοι ικανοποιημένοι φίλοι μας (πελάτες) είναι απόδειξη πως κάθε κατοικία παραδίδεται προσεγμένη έως και την τελευταία λεπτομέρεια χωρίς κανένα άγχος από τον πελάτη μας αφού τηρούνται τα απόλυτα συμφωνηθέντα.

Και όλα αυτά με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ χρηματοδότησης από όλες τις τράπεζες.